Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Make War Not Love event της SEGA

*
Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Sega λανσάρισε το Make War Not Love event. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ευκαιρία στους κατόχους PC να παίξουν δίχως καμία οικονομική υποχρέωση, παιχνίδια στρατηγικής και να κερδίσουν διάφορα δώρα από το Steam. Το event θα διαρκέσει έως τις 19 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα Ελλάδας 11:00 πμ. Μεταξύ των τίτλων που θα μπορέσετε να κατεβάσετε είναι τα Endless Space 2, Total War: Warhammer 2, Dawn of War 3 και Company of Heroes 2. Το ενδιαφέρον είναι ότι η Sega θα καθορίζει ένα "daily hour target" και αν ο χρόνος όλων όσων συμμετέχουν στο event ξεπερνάει ένα συγκεκριμένο όριο, τότε η εταιρεία είτε θα δωρίζει στους παίκτες κάποιο απο τα παιχνίδια της ή DLC ή θα τους παρέχει εκπτωτικά κουπόνια. Για να έχετε δικαίωμα συμμετοχής χρειάζεται μια απλή εγγραφή στην ιστοσελίδα Make War Not Love, ώστε η Sega να μπορεί να καταγράφει τις ώρες που παίζετε. Από την άλλη η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο στους άνω των 18 και θα πρέπει να δηλώσουν ένα Steam ID και τη διεύθυνση του email τους. Με κάθε εγγραφή δίνονται δώρο δυο παιχνίδια του Sega Mega Drive. Παράλληλα, την ίδια περίοδο τρέχουν εκπτώσεις για τους τέσσερεις βασικούς τίτλους του event. Πιο συγκεκριμένα έκπτωση 10% για το Total War: Warhammer 2, 50% για το Endless Space 2, 75% για το Company of Heroes 2 και 66% για το Dawn of War 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*